Dokonalý doplněk i Vaší domácnosti


Co vše budete potřebovat
Základem je pořídit něco, do čeho fotky vložíte např. skleněný velký rámeček. Dále si vyberte pár fotek, které jsou Vašemu srdci nejmilejší. Nejkrásnější fotografie jsou momentky, ale můžou to být také klasické rodinné fotky, dovádějící děti nebo romantické – Vás a Vašeho protějšku. Na barevných variacích vůbec nezáleží, hlavní je, aby koláž působila přirozeně.
fotografka s kloboukem.jpg
Samotné fotografie by mohli působit ve skleněném rámečku poněkud obyčejně, proto je dobré pod ně vložit různě barevný podkladový papír. Na dozdobení můžete použít cokoliv. Když děláte koláž pro zamilované, rozmístěte mezi fotky sušené květy růže. Pokud vyrábíte dětskou koláž, zvolte vystříhaná auta z časopisu, pro holky samozřejmě panenky. Můžete zapojit i Vaši kreativitu a něco namalovat, možná se tomu jednou všichni společně zasmějete.
prohlížení starých fotek.jpg
Kam jí umístit
Koláž si své místo najde v každém rodinném domu či bytě, stačí jen trochu popřemýšlet, aby vynikla její originalita. Vhodné místo pro ni bude určitě předsíň, protože každého nově příchozího vítá a ukazuje trochu našeho rodinného života. Když na Vaše kamarády vykoukne pár veselých fotek, budou se u Vás cítit hned lépe. Dalším místem, kde by rodinná koláž určitě neměla chybět je obývací pokoj. Až se každý večer sejdete se svou rodinou budete si možná připomínat fotky z dovolené nebo lyžovačky na horách. Skvěle vynikne např. nad sedací soupravou. Nikdy nedávejte více koláží vedle sebe, mohlo by to pak působit chaoticky. Přece nechcete doma mít celé fotoalbum. Můžete si samozřejmě vytvořit koláž v různých počítačových programech, kterou můžete vylepšit i vtipnými popisky – záleží na Vás. Určitě Vás ale více nadchne vlastnoručně vyrobená, která v sobě ponese příběh celé Vaší rodiny. Zkusíte také oživit Váš byt? Koláž může být .


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup